jueves, 19 de enero de 2017

Bé, doncs ha arribat el final
L'experiència ha estat del tot positiva, crec que hem complert amb el que se'ns demanava, S'han complert els terminis i s'ha complert sempre amb tots els requerimients sol·licicitats als enunciats de la PAC

L'assignatura ha servit per conèixer algunes eines més en l'àmbit de les noves tecnologies. Ha estat molt positiva l'experiència de treball en equip. La veritat és que hem format un molt bon equip de treball. heterogeni i segur amb motivacions diferents dels seus components però puc dir que he compartit equip amb uns companys molt responsables i amb una gran capacitat de treball a més d'una empatia fora de tot dubte molt necessària en un encàrrec com aquest.

Una de les virtuts del bon funcionament de l'equip ha estat no patir alts i baixos en el rendiment del treball. Les fites i terminis marcats han estat respectats (a excepció d'aquesta entrada en el blog de l'equip que malauradament es donava per feta però no era així), En fi l'important al final es haver fet aquesta entrada que serveixi de valoració final.

Ha estat un pler i un privilegi haver treballat i compartit grup amb Xisca i Fede, una experiència enriquidora. Ja saben on tenen un amic a La Canonja.

Felicitar i donar mèrits a la resta de grups que també han assolit els seus objectius, i també als companys que formen aquests grups i que són alhora companys de l'assignatura de Competències TIC en Informació i Documentació.



No hay comentarios:

Publicar un comentario